BETRAMOS | Geschiedenis
Geschiedenis
Geschiedenis

  

Al vier generaties lang zijn wij bakkers van vader op zoon met als enige zorg om van ons vak een kunst te maken.

Gedurende al die jaren waren het enthousiasme, de nauwgezetheid en de liefde voor het vak, ons doel en de sleutel van ons succes.

Wij zijn begonnen als bakker-patissier om vervolgens sinds 1986 over te gaan tot industriële fabricatie van wafels, dit alles met behoud van de geest “ bakker „.

De vennootschap BETRAMOS was geboren.

Niettegenstaande de mechanisatie, willen wij de geest van « bakker » behouden. Om dit te bereiken hebben wij het aantal soorten wafels beperkt, waardoor de productie op een perfecte manier kan worden beheerst en de kwaliteit in smaak behouden blijft, wat ook het gebruikte fruit moge zijn.

De beperkte groep medewerkers is zich bewust van zijn rol en draagt op een actieve wijze bij tot ons succes.

    Onze wafels hebben :
  • een perfecte vorm,
  • een scherp gecontroleerde baktijd,
  • een gouden kleur
  • en een verse fruitsmaak,
  • zonder afbreuk te doen aan hun energiewaarde.

Al deze elementen geven een ruime keuze wafels om op elk moment van de dag te eten.

De vergevorderde automatisatie, met controles na elke productiefase, maakt het mogelijk om te beantwoorden aan de FEDIS FOOD- normen en een geheel traceerbaar fabricatieproces -zowel naar boven als naar beneden- te hebben.

Al meer dan tien jaar hebben wij over de mogelijkheden om te voldoen aan de eisen van de grootste verdelers.

De kwaliteit stopt niet bij de fabricage, de opslag in de koelkamers en de verpakking genieten evenzeer onze grootste dagelijkse zorg.

Het naleven van de leveringstermijnen is het einddoel van ons werk.

De grootste belgische verdelers schenken ons hun vertrouwen en onze producten zijn te vinden in alle grote winkels.

Wij brengen onze wafels ook op de markt onder de naam « Belgian Frutti Waffels ».